Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z nejstylovějších párů na předávání cen herecké asociace (SAG Awards) byl Jeff Goldblum (71) a jeho manželka tanečnice a gymnastka Emilie Livingston (39). Herec i jeho o třicet roků mladší žena zvolili černé obleky.

Goldblum také předával cenu pro nejlepší herečku v hlavní roli. Získala ji Jessica Chastain (47).

On sám se letos objeví ve dvou velkých filmech. Zopakuje si roli Dr. Iana Malcolma ve sci-fi thrilleru Jurský svět: Nadvláda a představí se také v novince Wese Andersona Asteroid City.

Livingston je původem kanadská profesionální sportovkyně. V roce 2018 svou zemi reprezentovala v moderní gymnastice na olympiádě v Sydney. Už jako dvouletá se začala učit tančit, poté přibyl balet. S gymnastikou začala jako šestiletá, v deseti letech pak odjela trénovat do Ruska.

Objevila se i ve filmech Valerian a město tisíce planet a La La Land, kde byla ve fyzicky náročných scénách dublérkou Rihanny respektive Emmy Stone (35). Vystupovala také v klipech Nicki Minaj (41) či Justina Biebera (30).

S Goldblumem se vzali v roce 2014 v luxusním a hvězdami oblíbeném losangeleském hotelu Chateau Marmont, mají spolu dva syny. Charlie Ocean se narodil v červenci 2015, River Jo přišel na svět o dvě léta později.

Pro slavného herce jde o třetí manželku, v minulosti byl ženatý s kolegyněmi Geenou Davis (1987-1990) a Patricií Gaul (1980-1986).

Když se ho v době, kdy vyšel jeho vztah s Livingstone najevo, zeptali, zda by šel i do třetí svatby, odpověděl: „No, s ní bych udělal všechno. Je úchvatná. Takže kdo ví? Možná že jo.“

Reklama

Další články

Načítám