Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jeff Goldblum (71) zavítal se svou třetí manželkou Emilií Livingston (35) na udílení cen časopisu InStyle v Los Angeles a okamžitě se stal středem pozornosti. V šedivém vzorovaném obleku a botkách se zebřím vzorem Goldblum nešel přehlédnout. Během večera navíc obdržel cenu Muž roku za svůj jedinečný styl.

S oceněním byl nejspíš spokojený a roztomile se tulil ke své výrazně mladší manželce. Po dvou nevydařených manželstvích se usadil v roce 2014 právě s Livingston. S tou si také pořídil děti, syny Charlieho (3) a Rivera (2).

Goldblum je stále herecky aktivní. Letos jsme ho mohli vidět hned v několika snímcích včetně nejnovější verze Jurského parku. V příštím roce se můžeme těšit na hvězdně obsazený snímek The Modern Ocean.

Diváci si oblíbeného herce mohou užít dnes ve 21:00 na Televizi Seznam. Ve filmu Okamžik vzkříšení s tématikou holokaustu si zahrál po boku Willema Dafoea. V České republice se film objevil poprvé v soutěži Karlovarského filmového festivalu v roce 2009.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám