Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovák Adam Nemeček aka Slaytiiina vtrhl před porotu show Česko Slovensko má talent doslova jako uragán. Adam se v převleku za ženu pustil do jednoho ze svých extravagantních vystoupení, které ale porotu spíše rozesmálo, než zaujalo.

Zejména Jakub Prachař (40) a Diana Mórová (54) se smáli na celé kolo, Jaro Slávik (49) pak nevěřícně zíral a pak stiskl pověstný bzučák, který jasně naznačoval, že Adam v dalších kolech Talentu nemá šanci.

Ten si ale vystoupení užil a nic ho nemusí mrzet. Sám se totiž nechal slyšet, že ho nikdy nenapadlo, že si může převlékáním za ženu a natáčením podobných videí vydělávat, což se nyní děje.

V sobotním Talentu předvedl hned dvě čísla. V jednom z nich zpíval v šatičkách, u dalšího je ale sundal a show dokončil v lesklých kožených kalhotách a body. V jednu chvíli se i posadil na porotcovský pultík.

Moderátorka Jasmina Alagič (34) se pak pokoušela vrtět zadečkem v rytmu jeho písně. Na ukázku vskutku bizarního vystoupení se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám