Hlavní obsah
Článek

Jasmina Alagič (34) se letos stala novou moderátorkou už deváté řady show Česko Slovensko má talent. Ta už začátkem září opět vtrhne na televizní obrazovky.

Angažování Jasminy Alagič vzbudilo vlnu rozporuplných reakcí. Přestože byli mnozí diváci z nové moderátorky nadšení a gratulovali tvůrcům pořadu k povedenému výběru, jako vždy se našli tací, kteří měli vůči manželce drsného rappera Rytmuse předsudky a na stránkách televize ji začali ostře kritizovat.

Ta si z toho ale nic nedělá, a jak sama přiznala, natáčení show, jež už je dotočena, si moc užila. A jak je vidět, půvabné mamince Jasmině to coby moderátorce moc sluší. Brunetka s bosenskými kořeny bude Talent moderovat po boku Davida Gránského (32).

„Prožívám obrovskou radost a vděk za to, že jsem mohla být součástí něčeho tak obrovského a krásného, jako je plnění snů. Slibuji, že ani trošku nepřeháním, když povím, že kolikrát nebudete věřit tomu, co vidíte, a že uvidíte i to, co jste v životě neviděli. Na vlastní kůži jsem zažila věci, které jednoduše nevysvětlím,“ kroutila hlavou Alagič nad některými výkony soutěžících.

Tradičně nejvíce účinkujících přichází prorazit se zpěvem a tancem. V aktuálním ročníku se ale objevilo více silové akrobacie. Diváci ale nepřijdou ani o „staré známé firmy“, které se marně snaží uspět v každém ročníku. I letos se tak na scéně objeví legendární postavička pan Pátrovič.

K novinkám patří angažování Mariany Prachařové (29), která netradičně nahlédne do zákulisí show. Porota jinak zůstává stejná - Jakub Prachař (40), Diana Mórová (54), Jaro Slávik a Marta Jandová.

Reklama

Další články

Načítám