Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po kbelíkové výzvě a zveřejňovaní deset let starých fotek začíná svět sociálních sítí zaplavovat další mánie. Ve výzvě s názvem ’walk-in naked’, jde o to objevit se před svým partnerem bez oblečení a natočit jeho reakci.

Do této výzvy se zapojila i Jasmina Alagič Vrbovská (34), která v Evině rouše nepředstoupila před svého manžela Patrika „Rytmuse“ Vrbovského (47), ale ukázala se kamarádovi Milanu Švingálovi. Zatímco ve většině případů se překvapený protějšek na svou nahou polovičku žádostivě vrhá, slovenský návrhář, netající se svou homosexuální orientací, vtipně předvedl dávivý reflex.

A ještě si přisadil a z kamarádky si vystřelil, když video zveřejněné na sociálních sítích Instagram a Tik-Tok komentoval slovy: „Jsme doma, v drogeriích jsou dezinfekční mýdla beznadějně vyprodaná. Ale o tom, že by byl nedostatek žiletek, jsem neslyšel“ a vše doplnil hashtagem „Zabij bobra, zachraň strom“.

Reklama

Další články

Načítám