Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spokojená a šťastná rodinka vyrazila na výlet. Patrik Rytmus Vrbovský (47) a Jasmina Alagič (34) si užívají společné chvíle ve třech se synem Sanelem, který už pomalu začíná vnímat dění kolem sebe.

Navštívili proto poprvé zoologickou zahradu a neodešli bez společné fotografie. Jak už je ale u drsného rappera zvykem, obličej svého prvního potomka skryl, a tak se fanoušci museli pokochat jeho tváří a obličejem krásné Jasminy. Rapper své příznivce, dychtící spatřit kukuč malého Sanela, alespoň potěšil tím, že mu na fotce nezakryl jeho kaštanové oči, což vyvolalo okamžité reakce fanoušků.

V komentářích pod příspěvkem se nemohou rozhodnout, zda je chlapeček víc podobný tatínkovi, nebo mamince. Někteří vidí oči Rytmuse, jiní zase neodolatelný pohled moderátorky s bosenskými kořeny.

Víc než očka malého Sanela ale všechny dojal Patrikův popisek u rodinné fotky. „Poznávání světa jeho očima je to nejkrásnější a nejvíc fascinující, co může otec zažít,“ rozněžnil se rapper a vyznávání lásky doplnil ještě o pár hashtagů: „poprvé spolu v Zoo, rodina, hodnoty, napojený na syna.“

Reklama

Další články

Načítám