Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český showbyznys se tento rok rozšířil o několik dalších přírůstků. Slavné maminky rodily jako na běžícím páse.

Maminkou se poprvé stala Ewa Farna (30). Ta o svém těhotenství dala vědět skrze dojemnou píseň a videoklip, ve kterém ukázala nejen žádost o ruku a pár střípků z utajované svatby, ale i kulaté bříško v pokročilém stádiu těhotenství, čímž nejednomu fanouškovi vyrazila dech. Kvůli potvrzeným koncertům ale nebylo jasné, kdy plánuje Ewa mateřskou, a tak se dlouho spekulovalo o termínu porodu. Překvapení přišlo začátkem června, kdy česko-polská zpěvačka přivedla na svět zdravého chlapečka, kterého s manželem Martinem Chobotem (35) pojmenovali Artuś.

O jednoho mužského člena se rozšířila i rodina rappera Rytmuse (47) a Jasminy Alagič (34). Ještě před porodem stihli i honosnou a romantickou veselku. Na konci července pak moderátorka s bosenskými kořeny přivedla na svět syna, který dostal zajímavé jméno Sanel.

Pořádné překvápko připravila svým fanouškům i Tereza Ramba (34), dříve Voříšková, která zatajila nejen zásnuby s akrobatem Matyášem Rambou, ale i následnou svatbu a těhotenství. Obřad proběhl v době, kdy už byla herečka v očekávání.

Narození miminka prozradila až v polovině listopadu, ale porod proběhl už pár týdnů předtím. „Už je to několik neděl. Možná šest, možná míň, možná víc. Možná tohle píšu jinak než všechno ostatní. Nezapomínám na čas. Můj čas je pevně ohraničen. Počítám ho na vteřiny, ne na hodiny. Vteřiny tvýho úsměvu. Blaha,“ napsala Tereza dojemně na sociální sítě a přidala pár rodinných snímků. Pohlaví miminka ani jeho jméno prozatím se světem nesdílí, o své první ratolesti mluví jako o „Slunci“.

Podívejte se v galerii, které další ženy přivítaly v rodině nového člena.

Reklama

Další články

Načítám