Hlavní obsah
Článek

Loňský rok byl v česko-slovenském showbyznysu hojný na veselky. Asi nejočekávanější svatbou byl obřad rappera Rytmuse (47) a Jasminy Alagič (34). Rytmus před svou kráskou poklekl v listopadu roku 2018 během návštěvy Bosny, kde má Jasmina kořeny. Krátce nato dostal pod stromečkem milé překvapení v podobě Jasminina těhotenství. Pár stihl svatbu na slovenském zámečku ještě předtím, než se jim narodil vytoužený syn Sanel.

Velkým překvapením byla svatba Adély Gondíkové (50) a Jiřího Langmajera (57). Dlouholetí partneři si řekli své „ano“ v létě. Na svatbu pozvali i řadu svých kamarádů z branže. Po klidném obřadu, který probíhal v kruhu nejbližších, to rozjeli na následné svatební párty, která byla ozvláštněná speciálním koncertem kapely J.A.R.

Fanoušci dlouho očekávali svatbu bývalé hvězdy Ulice a nové porotkyně SuperStar Patricie Solaříkové (35).  V lednu loňského roku ji přítel Tibor Pagáč požádal o ruku a Patricie se o dojemný moment podělila se svými příznivci na sociálních sítích skrze uplakanou fotku s prstýnkem. Veselka se konala mimo Prahu v areálu romantického hotelu. Kromě nejbližší rodiny a přátel nesměli na veselce chybět ani dva hereččini psí mazlíčci.

Na tyto i další známé páry, které v roce 2019 zpečetily svou lásku manželstvím, se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám