Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a maminka Jasmina Alagič (34) si od mateřských povinností občas odskočí i na nějakou pracovní akci. My jsme se s ní setkali na představení kosmetických produktů youtuberky Anežky Chudlíkové, která si říká Not So Funny Any. A tak nás zajímalo, jak to má ona sama s líčením.

„Obdivuju ženy a muže, kteří dokáží nádherně líčit. Přiznám se, že je to můj obrovský sen, ale nemám na to absolutně vlohy. Proto mám i svého vizážistu. Tutorialy na internetu jsem viděla, ale když jsem to líčení zkoušela aplikovat na sobě, tak jsem vypadala jako takový „šašo“ a ne jako ta krásná kočka ve videu,“ pobavila Alagič.

Moderátorka se nyní snaží skloubit soukromý život a práci. Užívá si syna Sanela, kterého porodila rapperovi Rytmusovi (47), ale někdy potřebuje i oddych, a proto si dopřává pracovní akce, které jsou pro ni, jak sama říká, „psychohygienou.“

Své soukromí si moderátorka střeží a není se ani čemu divit. Když začala tvořit pár s dnes již manželem Patrikem Vrbovským, byli hlavním tématem všech médií, stejně jako Rytmusova ex Dara Rolins (51). Vysoká brunetka nám alespoň během rozhovoru naznačila, že je Patrik špičkovým tatínkem, a když si sama odskočí za prací, nemá strach, že by se Patrik o malého Sanela nepostaral.

Alagič má stejně jako blogerka Anežka podnikatelské ambice. V budoucnu hodlá pokračovat v budování vlastní značky těhotenského a kojeneckého oblečení, kterou se svým kamarádem vytvořila právě v období, kdy byla v požehnaném stavu. Jenže poporodní kila jsou fuč a kráska s bosenskými kořeny nemůže vlastní výtvory předvádět. Byli jsme zvědaví, jestli se hodlá stát v budoucnu znovu modelkou těhotenského oblečení a nezapracují s Rytmusem na druhé ratolesti. „Uvidíme, je to ve hvězdách, samozřejmě nejsem z těch, které by se tomu bránily,“ uzavřela Alagič s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám