Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před necelými dvěma týdny se manželé Jasmina Alagič (34) a Patrik Rytmus Vrbovský (47) stali poprvé rodiči. Narození syna Sanela pro ně bylo opravdu velkým zážitkem a ještě teď v nich doznívají velmi silné emoce, z kterých se oba vypisují na sociálních sítích.

V otevřených zpovědích především píšou o změně priorit, které s sebou rodičovství i manželství přináší. „Kdysi byl můj sen posouvat levely v rapu, mít bohatou kariéru, cestovat, užívat si a nemyslet na následky. Dnes je můj sen být dokonalý manžel, který bude dělat svoji ženu šťastnou a hrdou. O kterou se budu starat, chránit ji a budu pro ni milující muž a ne ufňukané a neschopné raklo," svěřil se raper na Instagramu, kde sdílel také momentku z první rodinné dovolené v Rakousku.

"Můj další sen je být dokonalý otec, který svého syna nasměruje, bude mu naslouchat a udělá všechno pro to, aby byl sám sebou a uměl najít štěstí jako jeho rodiče,“ uzavřel své filozofování Rytmus.

Ve stejném duchu se pak nese i dojemný vzkaz novopečné maminky. „Chci, abychom si stále uvědomovali, že nebýt nás dvou, není náš syn, nezanedbávali náš vztah na úkor rodičovství, nedávali jedno před druhé, ale uměli zkombinovat rovnocenně oboje. Chci být stále tvá "frajerka", která se tebou nechá balit a bude se snažit v rámci možností vypadat co nejkrásnější pro tebe a zároveň být skvělou mámou pro našeho syna,“ napsala své moudro Jasmina.

Reklama

Další články

Načítám