Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jasmina Alagič (34) už se nemůže dočkat dne, kdy se stane matkou. Své první dítě čeká s Patrikem Rytmusem Vrbovským (47), kterého si letos v květnu vzala za muže. I pro rapera půjde o prvního potomka.

Vzájemných vyznání těchto dvou už jsme si mohli přečíst několik. Zdá se, že jak Rytmus, tak Jasmina prožívají lásku svého života. Tentokrát byl vzkaz Alagič určen primárně jejímu dítěti, při tom se ale dotkla všech, kteří jeho narození netrpělivě očekávají.

Text moderátorka sdílela u fotky svého těhotenského bříška, ke kterému se lísá její malý synovec.

„Ahoj maličký, čeká tě tu tvůj bratranec, který tě takto vnímá od té doby, co jsi, a který bude jako tvůj bratr; tvoje krásné sestřenice, a ještě jeden maličký bratraneček. Tvoje tety, které tě už teď milují a stále o tobě mluví, čekají tě dvě úžasné babičky, které tě budou rozmazlovat, a dědové, co v tobě budou prohlubovat temperament, který po nich máš v krvi. A především tě tu čeká tvůj táta. Bože, toho jsme ti vybrali úplně nejlepšího! Bude ti dokazovat každý den, že jsi jeho splněným snem, můžeš mi věřit, že vím, o čem hovořím. Přesně jako to už teď dokazuje nám, naší rodině,“ napsala Alagič.

„A potom jsem tu já, tvoje máma, které jsi už teď dokonalou skládankou do jejího čarovného vesmíru, co si vytvořila, do její pohádky, kterou žije. A budu se snažit ti dát všechno, co tě udělá šťastným, to nejzákladnější a úplně nejdůležitější už máš, a to jsme právě my, my všichni, co tě čekáme,“ uvedla moderátorka, u nás známá ze Superstar.

Právě v době její účasti v soutěži, v níž i Rytmus dříve působil jako porotce, se začalo mluvit o jejich vztahu. Ten potvrdili loni v květnu.

Reklama

Další články

Načítám