Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní rok bude pro Rytmuse (47) a Jasminu Alagič (34) přelomový. Narodí se jim totiž první potomek. Radostnou novinou se slavný pár pochlubil na Štědrý den a už teď se nemůže dočkat, až jejich nový luxusní domov zaplní dětský smích.

Rodičovské dovednosti si ale budou moci vyzkoušet už v předstihu. Domácnost teď totiž s nimi bude sdílet nový člen rodiny. „Dnes nám začíná další nová kapitola v životě s touto mojí vysněnou Daphne. Od té doby, kdy moje balkánská sestra měla doma toto úžasné plemeno královského pudla, které bylo neuvěřitelným společníkem celé rodiny, jsem si říkala: Bože takového bych si přála,“ rozněžnila se těhotná moderátorka na Instagramu a přidala i fotku pejska, o kterého teď budou s raperem s láskou pečovat. „Těším se, až ji bude Paťko venčit,“ dodala radostně Jasmina.

Zároveň všem také připomněla, že nestojí o žádnou kritiku. „Protože už trošku vím, jak to chodí, před tím než začnete soudit, proč jsme kupovali z chovné stanice a nevzali z útulku, rovnou se na to vykašlete. Každý ať si dělá, jak to cítí. Nepochybuji o tom, že útulkáči jsou výborný společníci. Sama jsem chodila venčit ještě v době, kdy nebyly sociální sítě a obrovskou poklonu si zaslouží každý, kdo si odtamtud pejska vezme, my se však rozhodli takto,“ doplnila sympatická brunetka.

Reklama

Další články

Načítám