Hlavní obsah
Článek

Dlouho očekávaný boxerský zápas Rytmus (47) vs. Marpo (39) v pražské O2 areně už má svého vítěze. Přestože se Rytmus probojoval až do šestého kola, nakonec prohrál a vítězství si odnesl zkušenější Marpo.

Celý zápas provázely silné emoce. Z hlediště Rytmusovi celou dobu fandila jeho drahá polovička Jasmina Alagič (34), která na Vánoce oznámila těhotenství. I když její milý napínavý zápas nevyhrál, byla na něj náležitě hrdá a po padnutí verdiktu se mu doslova vrhla do náruče.

„Jsem nejšťastnější žena na světě a tak velmi hrdá, že to slovy nepopíšu. V tuto chvíli se všichni příznivci i hejtři shodují v jednom: Jsi neuvěřitelný bojovník! Zápas dopadl výborně a přiznám se, že minimálně já za sebe můžu říct, že po tom všem opravdu takového frajera jako jsi ty (a to přísahám bohu, že nemluvím proto, že jsi můj) neznám. Miluji tě manželi můj budoucí a děkuji za zážitek,“ pěla na Rytmuse jenom samou chválu slovenská kráska.

Svou prohru vzal sportovně i samotný Rytmus, který se pak se svým soupeřem Marpem nechal vyfotit a veřejně mu za tento zážitek poděkoval na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám