Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká hvězda peprných filmů Daisy Lee je známá tím, že si nebere servítky. Co má na srdci, to na jazyku. Naposledy si vzala na paškál Rytmuse (47) a jeho přítelkyni Jasminu Alagič (34). Nic hezkého si o nich herečka odvážných rolí nemyslí.

"Chová se jako malej fakan. Jeho ego se nemohlo smířit s tím, že mu Dara dala kopačky, tak si rychle našel náhradu v mladý zlatokopce. Je to na ní vidět na první pohled. Čekám na den, kdy z něj vytáhne všechno, co může a kopne ho do zadku," řekla Super.cz Daisy.

Mazaní fotek Dary ze sociální sítě včetně písně, kterou jí napsal k narozeninám, nechápe. "Neskutečná trapárna, ubohost, klesnul tím u hodně lidí. Zesměšnil se. Prostě se nedokázal smířit s tím, že mu Dara dala kopačky," dodala. "A tak si našel holku ve věku svý dcery," uzavřela se smíchem Daisy Lee, která má potřebu hodnotit cizí soukromí. Rytmus je ovšem pověstný tím, že si nenechá nic líbit...

Souhlasíte s Daisy Lee?
Ano, má naprostou pravdu
77,3 %
Ne, nemá právo soudit druhé
5,1 %
Ať si raději hledí svého povolání
17,6 %
Celkem hlasovalo 2238 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám