Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Raper Rytmus (47) je po rozchodu s Darou Rolins (51) zamilovaný až po uši do slovenské moderátorky Jasminy Alagič (34).

Svou lásku na sociální síti prezentuje jako tu největší, která ho v životě potkala. Jeho zamilované statusy pořádně zabolely u srdce i samotnou Daru Rolins, jež jinak Rytmusovi novou lásku přeje.

Není zrovna jednoduché se po sedmiletém vztahu dozvědět, že city v něm projevované nebyly zas až tak velké, jak si Dara myslela. Byla to přitom slovenská zpěvačka, která se s Rytmusem rozešla.

„Nikdy jsem nepochybovala o tom, že se člověk může v životě zamilovat hned několikrát. Ani v případě Patrika jsem nikdy neočekávala jiný vývoj. A způsob, jakým svou lásku prožívá, je samozřejmě jeho věc,“ řekla v rozhovoru pro Nový Čas Dara.

Přesto ji Patrikova slova zasáhla. „To, že jsem ho přestala milovat a rozešla se s ním, přece logicky nasvědčuje tomu, že na jeho lásku nežárlím a z celého srdce mu jí přeji plnou náruč. Mě nemrzí, že zas miluje. Mrzí mě jen to, když svůj nový vztah prezentuje tak, jako kdyby všechny ty pravé emoce prožíval poprvé právě teď,“ dodala Rolins s tím, že se jí nemůže nikdo divit.

„Po skoro sedmi letech společného života, všech slovech, písničkách a vyznáních v nich, se přece nikdo nemůže divit, když řeknu, že mi to přišlo na chvíli líto,“ uzavřela Dara.

Reklama

Další články

Načítám