Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co se herečka Jaroslava Obermaierová (78) registrovala na vakcínu proti covidu. Nemocí si prošla v loňském roce, naštěstí s lehčím průběhem. Když přišla možnost jít na očkování, protože již spadá do skupiny obyvatel 70+, neváhala ani vteřinu. Redakce Super.cz hvězdu seriálu Ulice na očkování dokonce doprovodila.

„Musím říct, že jsem byla taková lehce nervózní. Ne ale z očkování, jen jsem měla dnes nabitý program už od rána. Točila jsem několik obrazů do seriálu Ulice, potom jsem šla na úřad zažádat si o novou občanku, protože mi ta současná propadá, no a k večeru jsem šla na očkování proti covidu,“ svěřila se Super.cz herečka.

„Jsem moc ráda, že už mám první dávku za sebou, teda vlastně v sobě. Na natáčení Ulice nás pravidelně testují, takže jsem věděla, že jsem negativní a mohu být naočkována,“ řekla nám představitelka Vilmy Nyklové, která nešla na očkování do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady sama, doprovod jí dělal kolega z divadla.

„S registrací mi pomohl můj kamarád Ota, který mi zarezervoval i dnešní termín, a do očkovacího centra vinohradské nemocnice mě doprovodil letitý kamarád a kolega z Divadla Broadway, kde spolu hrajeme v muzikálu Kvítek mandragory, Ruda Kubík. Je skvělé mít přátele, na které se můžete kdykoli spolehnout,“ svěřila se herečka, která se po vakcíně cítila dobře.

„Očkování proběhlo v rychlosti, chvíli jsem čekala, jestli se mi neudělá špatně, ale naštěstí neudělalo a mohla jsem odjet domů. Cítím se dobře a vůbec to nebolelo,“ řekla herečka, která z Prahy jela zpět na svou chalupu, kterou v posledních měsících vyměnila za pražský byt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám