Hlavní obsah
Článek

Jak jsme na Super.cz informovali, herečce Jaroslavě Obermaierové (77) vyšel nečekaně pozitivní test na koronavirus. Oblíbená herečka měla naštěstí lehký průběh nemoci, ale musela omezit veškeré své pracovní závazky. Po desetidenní karanténě však herečka ještě vyhráno neměla, protože jí druhý test na covid-19 vyšel opět pozitivní.

„Minulou středu jsem byla na testu a ten vyšel zase pozitivní, musím říct, že jsem se trochu zalekla a zůstala ještě pár dní doma v karanténě. Na dalším testu jsem byla o víkendu a ten už mi naštěstí vyšel negativní, tak jsem byla moc ráda. A vlastně musím říct, že jsem šťastná za ten hladký průběh, a že mě netrápily žádné bolesti ani ztráty čichu a chuti a můžu už normálně fungovat,“ sdělila pro Super.cz herečka.

Protože z důvodu vládních omezení stále divadla nehrají, herečka musela operativně s produkcí vyřešit jen natáčení seriálu Ulice, kde hraje drbnu Vilmu Nyklovou. „Už jsem včera točila a ještě točím o víkendu, díky Ulici se vždycky do Prahy těším, ale po natáčení se zase těším domů. Už jsem si tady zvykla a nevnímám to tady jako chalupu, ale jako domov,“ dozvěděli jsme se dále.

„Zítra chystám malou oslavu, syn Jára má čtyřicáté narozeniny, tak přijede můj letitý kamarád Ruda Kubík a oslavíme to. Vypadá to, že tradiční vánoční večírek Divadla Broadway u Slepiček v Průhonicích letos bohužel nebude. Tam se vždy moc těším, protože tam potkávám své kamarády a kolegy. Ale divadlo mi moc chybí, už se těším, až zase začneme hrát,“ dodala závěrem herečka, která v příštím roce oslaví 75. narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám