Hlavní obsah
Článek

Herečka Jaroslava Obermaierová (77) před týdnem onemocněla koronavirem, kterým se pravděpodobně nakazila od svého syna Jaroslava. Jak Super.cz již informoval, herečka neměla žádné příznaky, ale nechala si udělat test a ten vyšel pozitivní. Jak se jí po pár dnech nemoci daří?

„Musím to zaklepat, ale stále mám lehký průběh. Cítím se dobře, nic mi není, žádné horečky, žádné bolesti. Stále mám čich i chuť, tak doufám, že už to tak zůstane,“ sdělila pro Super.cz herečka, které nejvíc vadí desetidenní izolace.

„Zítra už jdu na testy, tak doufám, že vyjdou negativní, abych se už mohla vrátit do Ulice a začít zase točit. Taky se blíží Vánoce, tak se těším na návštěvy mých kamarádů,“ svěřila.

Herečka se Super.cz také pochlubila, že v průběhu karantény se ze seriálové majitelky pekárny Vilmy Nyklové stala pekařka reálná.

„Upekla jsem chleba, musím tedy říct, že spíš ze zoufalství. Našla jsem doma ručně napsaný recept, ingredience jsem doma měla, tak jsem ho vyzkoušela. A musím se pochválit, myslím, že se povedl,“ dodala herečka, která se těší, až si opět zahraje také své oblíbené role v muzikálech Kvítek mandragory a Mýdlový princ v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám