Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jaroslava Obermaierová (78) nedávno oslavila narozeniny, a když jsme jí za redakci Super.cz přáli, hýřila opět dobrou náladou. Ještě donedávna oblíbenou herečku, kterou známe jako drbnu Nyklovou z Ulice, trápily zdravotní problémy, které jí znepříjemňovaly každý den. Ty už jsou ale pryč.

Její diář, ale stejně jako u většiny hereckých kolegů, aktuálně nabízí pouze bílé, ničím nepopsané listy. A herečka tráví veškerý čas na své chalupě. „Každoročně mi volno začíná v červenci, protože ještě v červnu většinou hraji v divadle a točím. A vidíte, už jsem kvůli koronaviru skoro od půlky března doma. Stopli nám natáčení Ulice a stejně tak nehrajeme muzikál Kvítek mandragory ani Mýdlového prince v Divadle Broadway, takže to letošní léto bude delší a moc se na něj těším,“ sdělila nám herečka, která už má jasný plán na následující měsíce.

„Bohužel to vypadá, že letos se kvůli aktuální situaci na dovolenou k moři nedostanu. Budu tedy na chalupě u Zruče nad Sázavou, je to tady moc fajn. Těším se, že mě třeba navštíví nějací kamarádi z divadla, které jsem dlouho neviděla,“ sdělila nám herečka, která je vášnivou houbařkou, a právě svou poslední zlomeninu si způsobila v lese při houbaření. Na sběr hub nezanevřela.

„Těším se na houbaření, houby budu sušit i zavařovat, budu dělat marmelády z ovoce, které mi vyroste na zahradě, a budu zavařovat okurky. Myslím, že se určitě nudit nebudu, když je dům a zahrada, práce je pořád dost,“ dozvěděli jsme se od herečky. „V plánu mám také to, že budu odpočívat. Vrátila jsem se ke čtení, na které mám teď čas. A už se těším na chvíli, až se zase všechno vrátí do zaběhnutých kolejí, budu moct hrát divadlo a točit,“ dodala závěrem Obermaierová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám