Hlavní obsah
Článek

Herečka Jaroslava Obermaierová (77) (74) odstřihla ze dne na den život v rušné Praze a kvůli epidemii koronaviru tráví veškeré dny na milované chalupě. Ačkoli byla herečka, kterou známe jako drbnu Nyklovou ze seriálu Ulice, zvyklá vždy slavit své narozeniny se svými divadelními kolegy, letos bude oslava doslova komorní.

„Letošní oslava mých narozenin bude jen s mými nejbližšími, oslavíme je ve třech – já, syn Jaroušek a naše kočka,“ řekla nám herečka, která doufá, že si přiťukne s kolegy z divadla dodatečně.

Herečku ještě donedávna trápily zdravotní problémy, nejdříve trpěla šílenými bolestmi zad a pak si poranila nohu. Teď už se jí daří několik měsíců skvěle a užívá si svou zahradu. „Cítím se skvěle, už to je zaplaťbůh za mnou. Užívám si tady na chalupě, dodržuji samozřejmě karanténu, na terase ze sluníčka dodávám tělu vitamín D, protože jak to vypadá, tak letos se k moři nepodívám,“ dodala Obermaierová, které se nejvíce stýská po divadelních prknech.

„Po Praze se mi vůbec nestýská, po čem se mi ale stýská, tak po muzikálu Kvítek mandragory a všech mých kamarádech z Divadla Broadway a také po Ulici. Přeci jenom ten život má jiný řád, když máte nějaké povinnosti,“ sdělila nám herečka. „Už jsem stačila přečíst dost knih, uklidila jsem už několikrát celý barák, chodím na procházky, vařím a tak prostě přemýšlím, co bude dál,“ dodala závěrem Jaroslava.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám