Hlavní obsah
Článek

Nevydrží odpočívat. Jaroslavu Obermaierovou (77) už pár měsíců trápí zdravotní potíže. Herečka, kterou známe jako drbnu Nyklovou z Ulice má velké bolesti zad. I přesto stále točí nekonečný seriál a hraje na divadle. Dokonce si nyní nabrala další práci.

„Sama sobě se divím. Já jsem to slíbila někdy v létě, kdy mi ještě bylo dobře, jenže pak se mi dobře neudělalo. Já ráda držím slovo a ráda chodím mezi lidi. Je mi mezi lidmi líp, než když jsem sama doma a mám bolesti. Mezi lidmi mě ty bolesti přejdou,“ svěřila se herečka na první zkoušce nově připravovaného muzikálu Kvítek mandragory.

Na jevišti se Obermaierová objevila sice s úsměvem na rtech, ale pořádně pohublá. Kvůli nemocným zádům neměla totiž přes Vánoce ani chuť k jídlu a nemohla nic pozřít. Za poslední dobu tak zhubla 12 kilogramů. Ani to ji ale nedonutí k tomu, aby byla doma a odpočívala. „Nebudu tady určitě pořád. Budu se s kolegyněmi alternovat, pan režisér je ale fajn člověk a dá se s ním domluvit, aby mě sem netahal denně, protože to bych byla mrtvá,“ řekla se smíchem herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám