Hlavní obsah
Článek

Představitelka drbny Vilmy Nyklové ze seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (78) v životě neměla nikdy štěstí na muže a tak se upínala ke svému synovi a hlavně posledních patnáct let k milované jezevčici Nelince. Není proto divu, jak tragicky nese její nedávné úmrtí. "Byla těžce nemocná. Měla epilepsii. Je to pro mě ale přesto strašné," smutní populární herečka, která se ze smrti prakticky rovnoprávné členky rodiny nemůže vzpamatovat.

"Už dva roky mám ještě krysaří slečnu Parisku a ta mi dělá radost, ale stejně to bolí. I když jsem věděla, že je to s Nelinkou moc špatné, moc mě to zasáhlo," svěřila se nám Obermaierová na soutěži Sestřička roku, kterou v Náchodě organizoval David Novotný. Herečce pak ale při vzpomínce na milovanou fenku došla slova a s omluvou a slzami v očích odešla pryč.

Obermaierová již před půl rokem věděla, že je to s jejím milovaným domácím mazlíčkem vážné. "Má těžkou epilepsii. Mívá křeče, vždy sebou praští o zem. Je mi jí strašně líto. Zatím se z toho pokaždé zázrakem dostala, ale nevím, jak dlouho ještě bude mít sílu," řekla nám v dubnu. Nelinka svůj boj s nemocí prohrála před čtrnácti dny.

Reklama

Další články

Načítám