Hlavní obsah
Článek

Kdo se s ním potkal, musel ho mít zákonitě rád. Nedávno nečekaně zesnulý herec Tomáš Valík (†51), který zazářil v seriálu Ulice, ale i v mnoha filmech a jiných seriálech, byl na lidi milý, působil na ně laskavě. Těžkou alergií na něj ale trpěla kolegyně z Ulice Jaroslava Obermaierová (78). Nemohla ho vystát!

Když jsme se herečky před třemi lety na mejdanu Ulice tázali, kdo ji v poslední době naštval, odpověděla bez váhání. „Jeden kolega. Nemůžu ho jmenovat, ale je to nezodpovědný člověk, který neumí text, a neumí hrát. To považuji za trestuhodné. Dnes se živí herectvím lidé, kteří ho vůbec neumí. To je zkrátka taková doba,“ postěžovala si tehdy.

Štáb nám pak potvrdil, že Obermaierová nemůže vystát Tomáše Valíka, jemuž vyčítá totální neprofesionalitu.

„Jarka o Tomášovi bokem mluví velmi nepěkně, někdy si neodpustí ani sprosté označení. Chodí totiž na plac nepřipravený,“ dozvěděli jsme se od štábu.

Tehdejší představitel Richarda Zajíčka Super.cz pak potvrdil, že nutně musí jít o něho.

„Nerad bych o tom vůbec hovořil. Je pravda, že kdybyste mě v článku neoznačili, stejně bych hned věděl, že mluvila o mně. V Ulici jsem šest let, ale poslední dva roky byly těžké. Já to ale paní Jarce nezazlívám. Je to hodná ženská, a i když se na mě na place pustí hodně zhurta, vlastně se od ní hodně učím. Dává mi cenné rady. Je mi ale líto, že mě vnímá jako špatného herce. Ale nezlobím se na ni,“ řekl nám Valík v té době s tím, že má skutečně problémy s textem a žádnou repliku neumí zopakovat stejně dvakrát.

Jeho přítel nám později řekl, že Jaroslava Obermaierová mu prý dělá ze života peklo a Tomáše to velmi trápí. Možná i kvůli tomu nakonec v Ulici skončil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám