Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Válka mezi Jaroslavou Obermaierovou (77) a dětmi nedávno zesnulé Jaroslavy Hanušové se přiostřuje! Obermaierová je naštvala svým tvrzením, že Jaruš z Kouzelníka byla špatná herečka a chtějí si to s ní vyřídit. Herečka ale přitvrzuje. Tvrdí teď navíc, že zemřelá kamarádka byla bezvýznamnou bavičkou, kterou si měli její potomci lépe hlídat, aby nepřišla o nohy, teď přidává vzpomínky na údajný alkoholismus Hanušové!

Její děti podaly na Obermaierovou trestní oznámení, šušká se i o tom, že zvažují žalobu kvůli urážce na cti.

„Neřekla jsem nic, co by se mělo někoho dotknout. Dětí je mi líto, protože ať je matka, jaká chce, pořád je to máma,“ začíná opět pěkně zostra.

Vůbec nechápe, komu vadí něco na tom, když se říká, že „kouzelníkova“ Jaruš (†66) měla problém s alkoholem. To jí jsou ostatně podle našich zjištění někteří znalci hereckého prostředí ochotni potvrdit i před soudem.

„To vědí všichni okolo. Moje domněnka je, že poslední léta už nepila, ale co jsem s ní hrála, vždycky si dala. Když jsem s ní naposledy točila před čtyřmi lety, tak také. Mělo to (v hraní Hanušové – pozn. red.) velkou roli, mrkev bylo sprosté slovo, ale vodka byla vodka. Se svým životem nakládala opravdu strašně. Takový konec jí ale nepřeju,“ prozradila Super.cz svůj názor s odkazem na amputaci obou dolních končetin Hanušové dva roky před její smrtí.

Soudu se nebojí, myslí si, že mluví jen pravdu. A pořádně se obula do pozůstalých. „Mám dojem, že si děti myslí, že na mně vysoudí nějaké peníze. Ale je to směšné. Vždyť nic nemám! Kdyby byly normální, není problém na mě sehnat číslo. Třeba přes jejich tátu, s kterým občas komunikuju. Kdyby se zeptaly, řeknu jim, jak jsem to myslela,“ tvrdí.

„Možná jde opravdu jen o to, aby se něco vysoudilo. Vždycky tam byly problémy s penězi, Jarka dvacet let nepracovala. Byl by to ale zajímavý proces. Nicméně je mi líto, že se tím vůbec někdo zabývá. Je tu tolik herců, kteří něco opravdu dokázali,“ uzavírá Jaroslava Obermaierová svou úvahu na téma „Chci se s Hanušovými párkrát setkat u soudu“.

Reklama

Další články

Načítám