Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skladatel a zpěvák Jaroslav Uhlíř (78) vyděsil svou rodinu, přátele i fanoušky, když se nevrátil domů a policie po něm vyhlásila pátrání.

Umělec loni prodělal infarkt, a už jen proto panoval obrovský strach o jeho zdraví. Podle kolegů Uhlíř prochází složitým životním obdobím. Nakonec ho našli v centru Prahy, kde byl z policie převezen na vyšetření.

Zpěvák se teď ke svému zmizení poprvé vyjádřil. "Opravdu je mi špatně. Cítím se špatně. Já myslím, že tohle se musí nějak spravit samo. Já bych nerad o tom hovořil. Nechci o tom hovořit," řekl pro Tn.cz Jaroslav Uhlíř.

Co přesně se mu stalo, neprozradil, ale je jasné, že k jeho zmizení nedošlo jen tak. Údajně začíná mít potíže s výpadky paměti, což mohl být také důvod, proč po něm policie začala rychle pátrat. Ať už je Uhlířovi cokoliv, přejeme mu pevné zdraví.

Jaroslav Uhlíř je znám jako parťák Zdeňka Svěráka (88), se kterým se poznal v Československém rozhlase, kde byl zaměstnán jako skladatel. Později vystupoval v pravidelném televizní pořadu Hitšaráda, který moderoval společně s textařem a moderátorem Karlem Šípem (78).

Složil hudbu k desítkám filmů, například Ať žijí duchové!, Vrchní, prchni!, Lotrando a Zubejda, S čerty nejsou žerty, Vratné láhve, Láska rohatá i Tři bratři.

Reklama

Další články

Načítám