Hlavní obsah
Článek

Štěpán Šafránek je v nových Básnících tátou dospívajícího kluka. Syna mu hraje Filip Antonio, jehož pro film objevila už ve čtyřech letech Marie Poledňáková a předpovídala mu budoucnost nového Tomáše Holého.

"Je pro mne obrovská čest, že jsem se mohl vůbec seznámit s herci, jako jsou Pavel Kříž, David Matásek nebo s panem režisérem Dušanem Kleinem. Jsem strašně rád, že jsem se do toho přes casting dostal, protože je to pro naši republiku nebo i pro Slovensko velký film," řekl Super.cz mladičký herec.

Popsal nám i svoji roli. "Je to takový vychytralý klučina. Je to trošičku šprt, ale ne úplně. Furt je to ten prima kluk, kterého mají všichni rádi," takový je podle Filipa mladý Štěpán Šafránek.

Jeho hrdina chodí i do sboru, zpěv zazní hned dvakrát. Ale ani s tím nemá Filip problémy, protože pravidelně účinkuje v muzikálech. "Zpívali jsme písně od Jaroslava Uhlíře (78), ta Když se zamiluje kůň je oblíbená píseň mého mladšího brášky," řekl nám Filip, jehož mladší bratr vystřídal v muzikálu Atlantida.

I Filip v účinkování v muzikálech pokračuje. "Právě se připravuju na Addams Family a v listopadu bude premiéra Bonnie and Clyde, kde budu hrát malého Clydea," prozradil nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám