Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smíchu, že ti, kdo si před představením neskočili na toaletu, měli tak trochu problém. Tak to vypadalo na premiéře nové hry Divadla Bez zábradlí, komedie ART, v níž excelují jeho principál Karel Heřmánek (76) se stálicemi souboru Zdeňkem Žákem a Josefem Cardou.

V hledišti bylo nabito, a to i známými tvářemi. Podívat se na starého kamaráda vyrazil Jiří Bartoška (77) s manželkou. S Karlem Heřmánkem se znají čtyři desítky let, a protože už se Bartoška po léčbě rakoviny cítí zase fit, plánují spolu i návrat na divadelní prkna s představením Jakub a jeho pán, ve kterém už spolu hráli.

Nejlépe oblečenými dámami byly bezesporu Hana Heřmánková (61) a Andrea Bartošková, které nechtěně sladily barvy svých šatů do podobného odstínu fialové. Po dlouhé době se na veřejnosti objevil i Ladislav Štaidl s partnerkou Míšou, čas v nabitém programu si našla Dana Morávková (52) s manželem a synem nebo Jaroslav Uhlíř (78).

Reklama

Další články

Načítám