Hlavní obsah
Článek

Hudební skladatel Jaroslav Uhlíř (78) zlobí svou přítelkyni Helenku Chladovou. „Nejvíc ji rozčílím, když slíbím, že jdu spát a pak dorazím až za tři hodiny,“ přiznal Super.cz známý televizní parťák Karla Šípa (78) a Zdeňka Svěráka (88), jak svou lásku zanedbává.

Jenže jeho partnerka, dětská psycholožka v pražské nemocnici Motol, mu to zatím ještě toleruje. Otázkou je, jak dlouho. „Má přehozený režim, je sova, a to velmi důsledná, takže chodí spát většinou v době, kdy já vstávám do práce,“ smutní Helena.

Již před časem nám Uhlíř prozradil, že díky nové lásce přestal chodit všude pozdě.

Jinak je prý ale vzorný. „Ponožky ani kalhoty nenechává tam, kde se svlékne. Všechno uklízí. Má takový svůj systém malého přehledného nepořádku, který já už znám tak dokonale, že už ho jako nepořádek ani neberu,“ tvrdí Chladová.

Na svého druha prý žárlí, ale nijak přehnaně. „Helenka nemá důvod. Většinou dělám dětská představení a tam není na koho. A když jezdím po festivalech, tam je zase takový mumraj, že také není příležitost k nevěře,“ dušuje se Uhlíř. Dvojice se prý zatím nestačila pohádat. „Asi je to věkem. Sám jsem starý vlčák, životem omlácený. Navíc po tak těžkém rozvodu, že jsem rád, když je klid,“ říká skladatel.

Ten se s partnerkou objevil na zahajovací párty Super.cz. A má prý jedno neskromné přání.

„Koukám, jak čas trhá oponou. Myslím, že v trafikách by mohli mít kukaně, kde by si člověk zaplatil nějaký čas a mohl by si tam v klidu Super.cz předčítat,“ dodal na závěr s úsměvem Jaroslav Uhlíř.

Reklama

Další články

Načítám