Hlavní obsah
Článek

Když Monika Trávníčková naposledy pořádala online koncert na podporu nadačního fondu Český mozek, nechyběl mezi vystupujícími Jaroslav Svěcený (63). Jeho přítomnost opět rozvířila teorie, že snad mezi manželkou herce Pavla Trávníčka a fenomenálním houslistou panuje podezřele silné pouto.

Monika to popírá. „Já to uvedu na pravou míru. S manželem se máme dobře, jsme zdraví a šťastní,“ řekla Super.cz manželka známého herce a jedním dechem dodala: „Spekulace vzešly kvůli mé spolupráci s Jaroslavem Svěceným, se kterým podnikáme takovéto koncerty a vymýšlíme nové projekty. Nevím, jak to vzniklo, ale všechno je v pořádku,“ tvrdí.

O tom, že manželství Trávníčkových zahalila mračna, se začalo mluvit poté, co se na facebookovém profilu Divadla Pavla Trávníčka objevila tato informace (sic!): „Monika se rozhodla žít s J. Svěceným a Maxmiliána, kterého vždycky šoupne na Moravu, a já s tím nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna?“ Manažerka celebrit později text označila za útok hackera. „Nic takového se nekoná, vůbec ne,“ popřela spekulace o rozchodu.

Trávníčkovi se už velmi dlouho spolu neobjevili ve společnosti, což samozřejmě nahrává výše zmíněným teoriím. „V dohlednu něco je, ale zatím nemůžeme prozradit co. Divadlo je v chodu, připravujeme představení Zasněžená romance, organizuji tyto streamované akce, protože jinak to doba nedovoluje,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám