Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavel Trávníček (73) a jeho manželka Monika šokovali své známé a fanoušky. Na facebookovém profilu jejich divadla se totiž objevilo, že Monika Pavla Trávníčka opustila a zakazuje mu vídat syna. A navíc prý má randit s houslistou Jaroslavem Svěceným (63). Jedná se ale o nesmysl!

Facebookový účet Trávníčků byl napaden neznámým hackerem a celý incident vyšetřuje policie. Účet divadla je nyní nedostupný. „Monika se rozhodla žít s J. Svěceným a Maxmiliána, kterého vždycky šoupne na Moravu, a já s tím nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna?“ objevilo se na facebooku.

Monika Trávníčková musela ihned reagovat. „Vážení, protože se nás někdo snaží v této nelehké době rozeštvat a pošpinit nás, tak musím všem s radostí oznámit, že je vše v pořádku a nic se neděje. Pracovní profil Divadlo Pavla Trávníčka byl zablokován a napaden. Přesto vám všem přeji, ať jsme všichni šťastní a zdraví. Mějte se rádi,“ informovala Trávníčková.

Monika Trávníčková je manažerkou Jaroslava Svěceného.

Ona sama je manažerkou houslového virtuosa Jaroslava Svěceného a před pár dny se po jeho boku objevila na uvedení online koncertu, který navštívil i ministr kultury Lubomír Zaorálek. Trávníčková za útoky na sociální síti vidí závist. „Asi někomu vadí, že pracuji i v této době, a že asi přišel i pan ministr,“ řekla Super.cz Trávníčková.

Na tu prý její pohádkový princ nežárli a u nich doma je všechno v pořádku. „Aby žárlil po 17 letech, co jsme spolu? Snad si myslí, že je dobře, že má akční ženu, a on už chce trošku odpočívat. I když teď kvůli tomu trochu zanedbávám domácnost," smála se v nedávném rozhovoru pro Super.cz

Reklama

Další články

Načítám