Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vztahy v rodině moderátora Petra Jančaříka jsou více než zapeklité. Jeho mamince podlehl o 26 let starší kolega z Národního divadla Jaroslav Marvan (†72), ale jejich láska měla tragický konec.

Jančařík na partnera své maminky vzpomíná s úctou, ale mluvit o minulosti je pro něj očividně velmi nepříjemné. Se sestrou Alenkou, jejímž otcem je legendární herec, má dodnes blízký vztah, ale když přijde řeč na maminku, nedokáže skrýt smutek. Alena Jančaříková byla totiž ve věku 34 let za podivných okolností nalezena mrtvá. Policie tehdy její smrt vyhodnotila jako sebevraždu, ale příbuzní mají jiný názor.

„To nikdo neví, co se přesně stalo, byla to ohromná tragédie. Ale co se přesně stalo, nevím. Je to tak ošklivé, že na to nechci myslet,“ prozradí v pondělním Top Star magazínu Petr Jančařík. Jeho bratr Tomáš má však zcela jasno v tom, že o sebevraždu nešlo: „Jsem přesvědčený, že někdo jí chtěl dát nakládačku a přehnal to. Domníval se, že je mrtvá, tak pustil plyn a utekl.“

Alenina sestra Eva Viktorová byla na místě činu jako první a popsala své dojmy: „Vypadalo to tam jako po boji. Rozházené věci, rozbitý telefon na zemi, u sporáku krev.“ Navíc přišla s tvrzením, že Marvan prožíval těsně před záhadnou smrtí krizi se svou tehdejší manželkou Marií, a jednalo se o rozvodu.

„Rozhodně na něj nevzpomínám jako na nějakou ikonu. To v žádném případě. Ale nedokážu jej nějak soudit. Dopadlo to špatně a moje sestra to, co u něj hledala, rozhodně nenašla,“ uzavřela Viktorová své vzpomínky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám