Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Černocká (74) se nikdy nesnažila tajit svůj věk. "Bude mi třiašedesát a nikdo mi to neodpáře. Není to ale důvod, proč bych měla rezignovat na to, jak vypadám. I když na fotkách nebo na kameře už to dávno není takové, jaké to bývalo. Vypadám starší, mohutnější, rýhy ve tváři se prohloubí," řekla Super.cz Petra.

"Ve skutečnosti to ale ještě tak hrozné není. A vždy mě potěší, když mi to někdo řekne. Už kvůli obrazovce si snažím hlídat váhu. Měřím 163 centimetrů a vážím šedesát kilo, což je, myslím, přiměřené. Ale obrazovka přidává. Když jsem se sama viděla v Prostřeno, byla jsem zděšená," dodala.

"Snažím se co nejméně líčit. S velkým nánosem make-upu hrozí, že žena začne připomínat spíš klauna v masce nebo nalíčeného mima Jaroslava Čejku (†86). Takže mi stačí řasenka, trochu růže na líčka a korektor pod oči. Celý ten proces trvá šest minut, další čtyři se češu a nejdelší na tom, abych se vypravila do společnosti, je, když si vybírám šaty. Jako každá žena mám totiž samozřejmě dojem, že ve skříni nemám k dané příležitosti co na sebe," uzavřela Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám