Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hokejový útočník Jaroslav Bednář (47) se brání osočení své bývalé přítelkyně Heleny Zeťové (43), která tvrdí, že ji mlátil hokejkou. Pár jich o ní dokonce měl i přerazit. Její slova však Bednář vyvrací a navíc sám zpěvačku označil za tyrana a psychicky labilního člověka! "Jsem rád, že už s ní nemám nic společného, žiju spokojený život a nemusím s ní každou chvíli chodit k psychologovi. Měla by se radši zamyslet nad tím, proč čas od času, když je opilá, zmydlí svoji mámu," reagoval drsně v současnosti hráč švýcarského Davosu.

V reakci na slova Zeťové si vůbec nebral servítky. „Její splíny z našeho vztahu, o nichž mluví v každém druhém rozhovoru, mě už unavují. Nevím, jestli tohle řekla ve střízlivém stavu, ale já snad ani nemám potřebu to komentovat. Já doma ani žádnou hokejku nemám,“ dušuje se na Blesk.cz.

„Jestli jsem byl tak špatnej, tak proč od té doby nemá pořádný vztah? Přál bych jí, aby si konečně někoho našla a přestala si mě brát do huby," dodal Jaroslav, který má s modelkou Lucií Hadašovou (37) osmiměsíční holčičku Denisku.

Avšak slova Zeťové potvrdila i Bednářova bývalá přítelkyně Dara Rolins (51).

„Helču znám sto let. To, že se k ní nechoval zrovna moc hezky, vím... Ke mně ovšem byl vždy laskavý a jako útočník se choval jen na ledě,“ uvedla. Že s dcerou Helenou drží basu i její otčím, Lešek Semelka, nepřekvapuje. I tak jsou ale jeho slova zajímavá. "Oba byli prchliví, především když se napili," prohlásil pro Blesk a ohledně Helenina napadání jeho ženy a Zeťové matky Aleny Semelkové (50) uvedl: "No, co to je, napadnout? Když se napila a byla v ráži, tak prostě i tak reagovala. Víc vám k tomu říkat nechci, to mě pochopte," dodal Semelka.

Reklama

Další články

Načítám