Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Agáta Hanychová (38) si užívá dovolenou ve vile svého nového partnera Jaromíra Soukupa (55) ve španělské Marbelle. V neděli ve večerních hodinách podle informací Super.cz za nimi do Španělska dorazila také Veronika Žilková (62) s Agátinými dětmi Miou a Kryšpínem.

"Dnes mi odevzdají vnoučata jejich tatínkové a jedeme na týden na dovolenou," prozradila včera ve své klasické cvičící půlhodince na Instagramu Veronika Žilková, která ale fanouškům neprozradila, že místem dovolené je Soukupova vila ve Španělsku.

Soukup už se s Agátinými dětmi i po teprve dvoutýdenním vztahu zná. Podle informací Super.cz si na rozdíl od některých předchozích mužů influencerky okamžitě padli do oka a mají hezký vztah.

"Kryšpín, který je starší, už samozřejmě všechno víc vnímá. Pan Soukup si ho okamžitě získal. Agáta za to byla velmi ráda. Bylo to pro ni hrozně důležité," řekla Super.cz kamarádka modelky.

Reklama

Další články

Načítám