Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) a multimoderátor a podnikatel Jaromír Soukup (55) spolu vrkají dva týdny a už si užívají první společnou dovolenou v jeho domě ve španělské Marbelle. Ještě před odletem od Soukupa Agáta dostala první dárek.

Kdo by čekal drahou kabelku či šperk, spletl by se. Soukup Agátě dal titulní stranu svého společenského časopisu. Modelka si tak po dlouhé době užila profesionální focení s fotografem Petrem Kozlíkem.

V době vzniku fotky za sebou měli první večeři, vztah byl teprve v plenkách. V rozhovoru proto o Soukupovi ještě mlčela. "Já nepotřebuju, aby mě někdo živil, ale už mě nebaví klukům nakupovat, platit večeře a podobně. Když se ohlédnu, devadesát procent svých partnerů jsem živila. Nejsem typ slečny, co čeká, až jí kluk koupí kabelku, dům. To už všechno mám. Ale chci chlapa, který bude mít lepší auto a dům, než mám já," řekla, po kom touží.

Soukup má dům za Prahou, luxusní byt v Praze, dům v Marbelle a byt v New Yorku. A po Agátě chtít platit večeře určitě nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám