Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jaromír Nosek (46) se coby Tonda Sova už zase dostal do křížku s policií. Při natáčení šestadvacátého dílu seriálu Vyprávěj, který uzavře třetí sérii, se totiž zúčastní demonstrací v rámci Palachova týdne, kde si ho příslušníci VB pěkně podají.

Tonda ale není jediný, kdo se do víru demonstrace vydal. Ve zřejmě nejdražší scéně seriálu si s ním zahráli také Honza Dvořák, kterého ztvárnil Braňo Holíček a Lucie Francová v podání Elišky Zbrankové. Ale ani tohle ještě nejsou zdaleka všichni. Protože se jedná o jednu z největších davových scén, byl nutný početný komparz.

„Natáčení demonstrace doprovázející Palachův týden, to byla nejnákladnější scéna seriálu. Na place totiž v jednu chvíli bylo třicet policistů, sedmdesát lidí v davu, pět kaskadérů a dva psovodi se psy,“ řekl Super.cz zdroj ze štábu.

O nákladnosti dramatických scén z počátku roku 1989 svědčí také množství zapůjčené techniky. „Bylo tam například dobové vodní dělo, dva antony, jeden policejní autobus nebo dva vozy VB,“ dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám