Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za normálních okolností hraje v 11 různých divadlech, a to v 16 představeních. Nyní si o takovém zápřahu může Jaromír Nosek (46) nechat jen zdát. Kvůli vládním opatřením je doma a už pár týdnů se nemůže věnovat své profesi.

Již v průběhu první vlny koronaviru tušil, že na podzim přijde druhá vlna a bude se muset opět začít živit jinak než herectvím. Herec se ale rozhodně žádné práce nebojí. „Musím říct, že na jaře mi bylo hodně smutno. Zaplatil jsem mimořádnou splátku hypotéky a den nato se zavřela divadla a posléze se zrušila natáčení. Věnoval jsem se třeba zahradničení, řídil dodávku, jezdil s ještěrkou nebo řezal dříví,“ svěřil se Nosek, který si dlouhá léta přivydělával také v baru. „Teď se nemůžu živit ani jako barman, ale myslím si, že se hospody otevřou dříve než divadla,” sdělil herec s tím, že si nyní tráví hodně času se svou přítelkyní.

„Sešlo se nám to skvěle, přítelkyně Zuzka pracuje na pražském letišti, takže je také doma a myslím, že taky ještě dlouho bude. Dnes jsme třeba spolu zazimovávali balkon. Zatím nemáme děti, takže nám společnost doma dělá malá fenka,” dozvěděli jsme se od Jaromíra, který se nejvíc těší na návrat na jeviště. „V lednu bychom měli začít zkoušet hru Přátelák, kterou budu režírovat. Od září do prosince jsem měl odehrát 116 představení, tak jsem zvědavý, jak tohle všechno dopadne,” dodal závěrem herec, kterého pravidelně vídáme v muzikálech Mýdlový princ nebo Kvítek mandragory v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám