Hlavní obsah
Článek

Herec Jaromír Nosek (46) se proslavil nejvíce rolí homosexuála Ignáce ve filmovém zpracování Účastníků zájezdu. Pravidelně však ztvárňuje další postavy, a to nejen před kamerou, ale i na jevišti. Jednou z nich je inspicient Láďa v novém muzikálu Trhák.

Ten měl svou premiéru v Divadle Broadway před pár dny, a přestože několikaměsíční zkoušení zvládnul Nosek bez zranění, před diváky se ošetření nevyhnul. Téměř na konci první půlky představení, kdy je v inscenaci na jevišti narežírováno, že spadnou kulisy, jedna z nich zranila i herce. Dopadla mu přímo na ruku a Nosek měl ve vteřině krvavé zranění. Závěrečnou scénu první půlky Trháku musel oblíbený herec dohrát s tekoucí krví.

V pauze mu ránu v zákulisí rychle ošetřili a druhou půlku již Jaromír odehrál s ošetřenou dlaní. Naštěstí se jednalo pouze o řeznou ránu, se kterou herec mohl hned při dalším představení nastoupit. Řada jeho fanynek si ale během představení nemohla přehlédnout, že hercovu ruku zdobil zlatý prstýnek. Jaromír se ke svému soukromí příliš vyjadřovat nechce, můžeme tedy zatím jen spekulovat, zdali se se svou současnou přítelkyní již neoženil, o rekvizitu se podle našich informací ale nejedná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám