Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky velkému tanečnímu boomu se začíná tanci věnovat stále více lidí, i těch, kterým pohyb není úplně vlastní. Do této skupiny patří například herec Jaromír Nosek (46), který je součástí projektu Roztančené divadlo aneb Když herci tančí.

Do této soutěže vyslala některá pražská divadla své zástupce, herci tak s profesionálními tanečníky soutěží podobně jako například v televizní show StarDance. „Tancoval jsem ve škole, ale tohle je trošku jiná disciplína. Budu si muset vzpomenout na to, co jsem se naučil v tanečních,” říká herec známý ze seriálu Vyprávěj. Taneční prý navštěvoval zodpovědně: „Tam jsem to měl rád.”

Vzpomínky na tuto dobu dospívání ho ale v novém úkolu nejspíš nespasí. „Z té doby bych dal možná dohromady mazurku, ale nějaké složitější tance jako například jive už z hlavy nedám. Naštěstí mám šikovnou partnerku Libušku, takže snad to bude dobré,” uklidňoval sám sebe Míra Nosek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám