Hlavní obsah
Článek

S hercem Jaromírem Noskem (46) jsme se potkali před premiérou nového filmu Prázdniny v Provence, kde si střihl menší roličku. Podílel se i na scénáři snímku o partičce kluků z rockové kapely, která má zrovna krizi a řeší ji útěkem od povinností do Francie, hulením trávy a nekonečným mejdanem.

"Je to trochu i z jako mého života, jenom jsem nikdy neměl kapelu. Měl to být příjemný letní film. Režisérovi Vladimíru Michálkovi se líbilo, že filmy jsou vždycky o tom, jak vznikne ragbyový tým nebo kapela, ale tenhle je o tom, jak se rozpadne," řekl nám Míra.

Jinak ale Míra ze svých zkušeností vycházel. Marihuanu si zakouří. "Občas hulím a pak se hrozně rád dívám na dokumenty na ČT 2. Nehulím přes den, ale spíš večer sám doma, a pak jsem hrozně překvapený, co v tom dokumentu, když se na něj dívám od deseti a pak znova od půl jedné, kdy je opakují, je. Je to trochu o ztrátě krátkodobé paměti, ale dá se s tím poprat," popsal nám.

Napadlo nás, jestli i to nebylo důvodem, proč se rozpadlo jeho manželství a devítiletý vztah. "To vůbec ne. To s tím nemá nic společného. Zase takový ortodoxní hulič nejsem. Prostě už to nějak neklapalo, šlo to dolů a dohodli jsme se, že už to dál nemá smysl. Díky bohu jsme neměli děti," svěřil.

A co jeho nová partnerka, zakouří si s ním také trávu? "Ne, ona nehulí. A snáší to dobře. A teď se věnuju jí a hulím míň, ani nekoukám na dokumenty, protože ona je takový můj dokument. A je to super," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám