Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jaromír Nosek (46) je divákům znám zejména díky seriálu Vyprávěj, kde ztvárnil odvážného Tondu Sovu, jehož pronásledoval komunistický režim.

Momentálně ho však diváci vídají v poněkud odlišné seriálové roli. V Ohnivým kuřeti totiž hraje přecitlivělého ňoumu Marka, jenž se rozpláče, když ho nechá holka. Konkrétně se jedná o Kláru, kterou v seriálu hraje Kristýna Leichtová (38).

Plačtivý Marek nakonec nepohrdne cukrářkou Verunou v podání korpulentní herečky Lucie Polišenské (29). Vznikne tak vtipná scéna, kdy vyhublý dlouhán skončí v posteli s pořádnou macandou.

A ta z jeho sexuálního výkonu není vůbec nadšená, takže Marek nakonec možná přijde o další potenciální partnerku...Na vtipnou ukázku se podívejte ve videu.

Polišenká není co se týče postelových scén žádným nováčkem. Ač byste to do ní na první pohled neřekli, režiséři se ji do lechtivějších rolí obsazovat opravdu nebojí. Ve filmu oceněným Českým lvem Kobry a užovky skončila v posteli pro změnu s Matějem Hádkem.

Reklama

Další články

Načítám