Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ty tam jsou klasické halové koncerty pro tisícovky lidí! Zpěvák Daniel Landa (55) jako by si vzal příklad z jinak asi nedostižného Jaromíra Nohavici (70) a objíždí teď po dlouhé odmlce v koncertování spíš malé sály, kde lidi baví vtípky s kytarou v ruce. Ještě mít paruku a někteří by si ho možná s Jarkem spletli!

Landa nedávno zahájil sérii autorských čtení své nové knížky Všeník v Olomouci, a právě tam se ukázal tak, jak ho neznáme. Místo megalomanských gest se umírněný týpek mezi úryvky a hraním svých známých songů prokázal i jako docela slušný bavič. Publikum se podle našich zpráv občas smálo, až se za břicha popadalo.

Divákům se například líbilo i to, že pro ně speciálně složil song Jaká je Haná. A také návnada, kterou jim dal.

„Řekli jsme si jenom malou část celého příběhu. Ale jedno je jisté. Žitovo dobrodružství mě jako člověka posunulo někam úplně jinam. Jako motivační lektor s mnoha praktickými zkušenostmi můžu zahájit další fázi proměny. Nezapomeňte, že podstata každého Kouzelníka je zaměstnat jednou rukou vaši pozornost, a přitom druhou rukou něco velkého připravit,“ naznačuje Daniel, že zase něco chystá.

Podobná vystoupení měl ale i v Českých Budějovicích, Plzni, Liberci a v Lucerně. A tohle umírněné vystupování mu opravdu slušelo!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám