Hlavní obsah
Článek

Je to skoro až k neuvěření, ale v Česku žije zpěvák, který když se rozhodne koncertovat, zájem o lístky na něj je minimálně stejný, ne-li větší, než když se k nám rozhodne dorazit královna popu Madonna (65). Fenomén Jaromír Nohavica (70) v říjnu dvakrát odvážně vystupuje v pražské O2 aréně a dva dny po zahájení prodeje lupenů už bylo jasné, že během chvilky bude vyprodáno.

„Je pravda, že o oba koncerty Jaromíra Nohavici projevují jeho fanoušci velký zájem. Několik sektorů je už téměř vyprodaných nebo zarezervovaných,“ potvrdil Václav Jalovecký, mluvčí prodejce Sazky.

„Podle pořadatelů může rychlost prodeje soutěžit snad jen s koncertem Madonny. Kdo váhá, může se mu stát, že se již na koncerty nedostane,“ říká zase spolupracovník nekorunovaného folkového krále Tomáš Linhart.

Třiadvacátého října se muzikant představí na jednom pódiu s Janáčkovou filharmonií, na aranžmá pro ten večer se podílel i Ondřej Brzobohatý. O den později se již představí zpívající básník klasicky s kytarou a heligonkou tak, jak ho jeho fanoušci znají nejlíp.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám