Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Jágr (52) je legendou českého hokeje a také žádaným mužem, který zraje jako kvalitní červené víno. Dámy ale mají smůlu, protože je šťastně zadaný s půvabnou modelkou Dominikou Branišovou (29), která je sice o 22 let mladší než Jágr, ale to zamilovanému páru vůbec nevadí.

Nadšena je z Jágra i finalistka poslední SuperStar Elizabeth Kopecká (29), jež už před SuperStar pracovala v marketingu hokejového Kladna, a tak má k Jágrovi blízký vztah. Nyní se pochlubila společnou fotkou s Jaromírem, na kterého pěla jen samé ódy.

„Můj vzor, ikona, nekončící inspirace a kamarád. Jeden z nejlepších lidí, co znám. Jardo, děkuju za vše a jsem poctěna, že jsem mohla zazpívat na tvém večeru Noc s legendou,“ rozněžnila se Kopecká, která v posledním ročníku SuperStar skončila na druhém místě za Adamem Pavlovčinem.

Snímek s rozesmátým Jágrem vtipně okomentoval herec Jiří Mádl (37), kterému Jágr připomněl seriál Dallas. „To je Bobby z Dallasu?“ smál se. Jistá podoba v účesu by tam možná trochu byla...

Reklama

Další články

Načítám