Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina životních partnerek Jaromíra Jágra (52) měla pozitivní vztah ke sportu. Platí to i u jeho aktuální přítelkyně, která je dokonce dcerou bývalého profesionálního sportovce.

Když nám Jaromír Jágr naposledy poskytl rozhovor, přiznal se, že mu jeho nová partnerka Dominika Branišová dává hodně do těla při běhání. V této disciplíně drobná modelka vyniká před profesionálním sportovcem. „To bylo v létě, než jim začala sezóna a trénoval na suchu. Já dělám vytrvalostní běh, takže jsem nad ním měla navrch,“ culila se během rozhovoru pro Super.cz Branišová.

Nyní už partneři společné tréninky ze svého režimu vypustili. „Jaromír už trénuje na ledě, takže trénujeme každý zvlášť. Když jsou teď zavřená fitka, tak s ním často vyrážím na kladenský zimní stadion. Cvičíme ale zvlášť, protože on jako hokejista posiluje jiné partie těla. Zaměřuje se například na nohy, což já nepreferuju. Každý si děláme to svoje,“ uvedla modelka.

Jágr kromě hokeje propadl cyklistice. Jezdí tedy s Dominikou na kole? „Můj tatínek byl profesionální cyklista. Zatím ale nebyla příležitost společně někam vyrazit,“ říká Dominika Branišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám