Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Jágr (52) se v červnu objevil ve Špindlerově Mlýně po boku krásné Dominiky, kterou už podle všeho představil i rodině.

Jeho neteř se svěřila Blesku, že už s novým párem vyrazila na večeři. „Byli jsme na společné večeři, já, můj přítel a strejda se svou přítelkyní, kterou nám tak představil,“ uvedla Pavlína Jágrová. O jeho nové dívce už si udělala i obrázek: „Je to skvělá holka a strejda je šťastný. Věřím, že mu to už konečně vyjde a že tohle je ta pravá.“

Sama blogerka je už dva roky šťastně zadaná a se svým přítelem, kterého považuje za toho pravého, by si přála miminko. Blesku naznačila, že vztah Jágra je tak vážný, že by ji možná mohl v rodičovství předběhnout: „No možná bude nakonec strejda rychlejší,“ uvedla.

Nová přítelkyně hokejové legendy se v minulosti živila modelingem. Působila převážně v Asii, ale zároveň před lety přiznala, že v modelingu svou budoucnost nevidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám