Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen v poslední době byl Jaromír Jágr (52) spojován hned se dvěma ženami, a to s Elizabeth Kopeckou, a dokonce i s Evou Perkausovou. Začínající zpěvačka i sexy moderátorka však tyto fámy popřely. O víkendu pak byl slavný hokejista viděn v Krkonoších v doprovodu úplně jiné ženy.

Jágr se objevil ve Špindlerově Mlýně ve společnosti pohledné brunetky. Má jít o šestadvacetiletou Dominiku B., modelku se zkušenostmi z Číny, Koreje, Istanbulu nebo Milána.

S modelingem tato 173 cm vysoká hnědovláska začala už jako náctiletá, poté co sama poslala fotky do agentury, dle svých slov proto, aby vyzkoušela něco nového. To se jí povedlo.

„Byla jsem v Soulu, Tchaj-peji, Šanghaji, Miláně a teď jedu do Istanbulu. Částky se většinou pohybují v deseti až statisících. Nedá se to takhle říct, je to dost individuální,“ řekla v archivním rozhovoru na platformě ask.fm na dotaz fanynky ohledně výdělků v modelingu.

V českém Aspenu, jak se Špindlu říká, Dominika Jaromíra doprovodila na schůzku s přáteli, podle Blesku pak spolu odjeli do stejného hotelu.

Jágrovou zatím poslední oficiální partnerkou byla Veronika Kopřivová. Rozešli se loni.

Líbí se vám dívka, která se objevila po boku Jaromíra Jágra?
Ano
72,1 %
Ne
27,9 %
Celkem hlasovalo 31940 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám