Hlavní obsah
Článek

Sotva odložil brusle, vyrazil Jaromír Jágr (52) do společnosti na premiéru celovečerního dokumentu Attila. Ten pojednává o životě MMA šampiona Attily Végha, který se podobně jako Jaromír řadí mezi legendy ve svém oboru.

Přesto, že Jágr dorazil na akci krátce po tréninku na Kladně, při svém příchodu sršel energií a do fotoaparátů rozdával úsměvy. V sále ho naopak radost přešla a s telefonem v ruce působil poněkud znuděně a smutně. Možná mu chyběl po boku parťák, se kterým by mohl sdílet pocity z filmu.

I když se to na premiéře hemžilo kráskami, ať už partnerkami hostů, nebo vylepšenými modelkami, které k bojovým sportům a zápasníkům neodmyslitelně patří, Jaromír u sebe žádný dámský doprovod neměl.

A to i přesto, že v prosinci média spekulovala o jeho románku s bývalou tenistkou Danielou Hantuchovou (36). Sympatickou sportovkyni mu tehdy fanoušci schvalovali a moc přáli. Podle některých to mohla být konečně trefa do černého. Daniela se fanouškům zamlouvá hlavně proto, že narozdíl Veroniky Kopřivové (33) má k Jágrovi věkově blíž, tudíž by se nejžádanější svobodný mládenec mohl dočkat i následníka hokejového trůnu.

Reklama

Další články

Načítám