Hlavní obsah
Článek

Zimní kabáty a čepice ji přestaly bavit. Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra (52) zabalila kufry a odletěla se svou novu láskou za teplem. Cílem cesty Veroniky Kopřivové (33) se stala Florida, kde nějakou dobu žila s hokejovou hvězdou a kterou si zamilovala.

„Užíváme si na Floridě krásný slunečný den na pláži,“ pochlubila se pár dní po příletu do Miami Veronika. Své fanoušky spolu s tím potěšila snímkem od moře, na kterém je s úsměvem od ucha k uchu, v sexy kraťasech a sportovním plavkovém vršku. Vedle jejího dokonalého úsměvu si nelze také nevšimnout vypracovaných břišních svalů, kterými se blondýnka může chlubit.

Její pevné tělo, na kterém si zakládá, už ale nedělá radost Jágrovi, ale hýčká si ho model a bronzový Muž roku Miroslav Dubovický. Ten ji také na cestě do USA, kam pravidelně jezdí také kvůli svému internetovému obchodu s oblečením, doprovází. Po pár dnech, které strávila Veronika na Floridě především pracím se pak pochlubila snímkem z letadla s textem, že si letí užít pořádnou dovolenou do Mexika.

Reklama

Další články

Načítám