Hlavní obsah
Článek

Asi nejdiskutovanějším v roce 2019 byl rozchod Agáty (38) a Jakuba (40) Prachařových. O krizi jejich vztahu se začalo mluvit poté, co modelka v den výročí svatby zveřejnila status o rozchodu. Ten pak sice smazala s tím, že šlo o žert, znovu se ale ukázalo, že na každém šprochu... Zatímco Jakub se dal dohromady s modelkou Denisou Dvořákovou, Agáta začala randit se Zdeňkem Turkem.

Co se rozvodu týče, podle slov Prachařové jej manželé zatím kvůli nedostatku času neřeší.

Dalším, o který se média značně zajímala, byl rozchod hokejisty Jaromíra Jágra (52) a modelky Veroniky Kopřivové (33). Najevo vyšel v červnu. Kopřivová krátce nato přiznala vztah s modelem Mirkem Dubovickým, Jágra zase spojovali s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou.

Po třech letech vztahu se letos v dubnu s přítelem rozešla také někdejší Česká Miss Lea Šteflíčková (25). „Nikdo třetí v tom není, nikdo nikoho nepodváděl, ale nějaké věci zkrátka v našem vztahu nefungovaly,“ netajila modelka.

Topmodelka Linda Vojtová (38) se letos po dlouhých 14 letech rozešla s Jamisonem Ernestem. A rovnou oznámila, že má novou lásku. S finančníkem Joshuou Sasonem se po necelém roce vztahu už i zasnoubila.

Vztah se snoubencem, podnikatelem Pavlem Kyllarem, nevyšel ani Kateřině Sokolové (34), která rozchod potvrdila v březnu.

I mezi muzikanty jsou čerství singles. Dlouholetý vztah letos ukončil Mirai Navrátil, frontman kapely Mirai; rovnou se dvěma modelkami, s Denisou Spergerovou a Barborou Mudrochovou, to neklaplo Adamu Mišíkovi, a ani Vojtěch Drahokoupil nepůjde po rozchodu s modelkou Kristýnou Kubíčkovou do nového roku zadaný.

Martina Pártlová (44) po deseti měsících ukončila vztah s tím, že „šlo o klasický rozchod dvou lidí, kteří spolu už nechtějí být“.

A Jitka Boho (32) fanouškům jen krátce napsala, že v jejím životě došlo ke zlomu, který toho hodně změnil. To už byla od manžela Lukáše odstěhovaná.

„Svobodu k šedesátce“, jak to sám nazval, nadělil rok 2019 herci Maroši Kramárovi, který se rozvedl s manželkou Natašou. Podle slov herce zůstali přáteli.

Reklama

Další články

Načítám